4 vrijblijvende offertes!

Openstaande factuur:*

Bedrijfsnaam:*

Contactpersoon:*

Telefoon:*

E-mail adres:*

Toelichting:

GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

"Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

Edwin Schrevers - Rijschooltest

Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

EOS Nederland

Specialisme: Incasso en debiteurenbeheer
Adres: Jellinghausstraat 3
Postcode: 5048 AZ
Stad: Tilburg
Telefoon: 013-5365155
Email: eid@xs4all.nl

Op koers blijven – De debiteurenbewaking van EOS Nederland

De debiteurenbewaking van EOS Nederland begint al voordat vorderingen worden geïnd. Met onze diensten stelt u reeds vanaf de facturering en het bewaken van de termijnen de betaling van uw vorderingen veilig: met minder inspanning meer bereiken.

Vooruitziend handelen – vorderingsverliezen voorkomen

Daar waar grote ondernemingen in toenemende mate tijd en geld investeren in de administratie en het aanmanen van klanten met een betalingsachterstand, bereiken kleine en middelgrote bedrijven steeds sneller hun grenzen. Een ieder ziet zich echter steeds vaker geconfronteerd met afschrijvingen van vorderingen. Met de bewaking van uw debiteuren door EOS Nederland verzekert u zichzelf van continue betalingsstromen en stelt u zich in staat kosten te verlagen. Wanneer betalingen uitblijven, grijpen wij in overleg met u in, voordat het te laat is: telefonisch, schriftelijk of door middel van debiteurenbezoek.

Om onze kwaliteitsnormen te waarborgen, worden wij jaarlijks door een accountantskantoor gecontroleerd. Vertrouwen is niet alleen een gevoel, maar ook het resultaat van ons dagelijks werk. Op deze continuïteit kunt u rekenen.