4 vrijblijvende offertes!

Openstaande factuur:*

Bedrijfsnaam:*

Contactpersoon:*

Telefoon:*

E-mail adres:*

Toelichting:

GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

"Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

Edwin Schrevers - Rijschooltest

Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

Cashpoint

Specialisme: Incasso, debiteur
Adres: Fortunaweg 70
Postcode: 3113 AN Schiedam
Telefoon: +31 (0)10 – 280 38 38
Fax: +31 (0)10 – 280 38 30
Email: info@cashpoint.nl

CashPoint is dé specialist in effectief debiteurenbeheer en incassodiensten met behulp van innovatieve webapplicaties. Ook verzorgen wij vakgerichte trainingen en zijn we actief op het gebied van detachering, werving en selectie van financiele en administratieve medewerkers.

CashPoint levert service op maat. Onze klanten kunnen hun debiteurenbeheer en incasso-activiteiten eenvoudig zelf beheren en uitvoeren met behulp van het CDM- en CIM-systeem. Daarnaast is het mogelijk om dit hele traject te laten verzorgen door CashPoint.

Hetzelfde geldt voor detachering, werving en selectie: ook hiervoor ontwikkelde CashPoint een systeem, dat gekoppeld is aan een database (privacy gegarandeerd!) waar werkgevers en werknemers moeiteloos met elkaar in contact kunnen komen. CashPoint kan desgewenst ook de volledige procedure verzorgen.

Vakgerichte trainingen op het gebied van debiteurenbeheer en incasso-management. Direct uitvoerbaar in de praktijk en met een hoog rendement. Ook daarvoor bent u bij CashPoint aan het goede adres.

Missie en visie
CashPoint is ontstaan vanuit de advocatuur. Om met deze achtergrond opdrachtgevers brede ondersteuning te bieden bij het incasseren van hun vorderingen. Al snel werd duidelijk dat een incasso-probleem meestal het resultaat is van gebrekkig credit management. Bij de sales-afdeling staat vaak het binnenhalen van de order voorop en niet de betaling. De incasso aan het einde van de lijn wordt in dit geval vaak als een vervelend karwei beschouwd. Zeker bij organisaties waar het debiteurenbeheer wordt overgelaten aan de boekhouder of receptioniste, die dit werk naast de overige werkzaamheden moet uitvoeren.
CashPoint stelt zich ten doel om organisaties te ondersteunen bij het vinden van een juiste balans tussen de verkoop (sales) en de ontvangst van vorderingen (credit management). Daarbij maakt CashPoint gebruik van moderne online beheersystemen die het mogelijk maken om efficiënt te werken en tegelijk de opdrachtgever direct en op real time basis inzicht te geven in de stand van zaken. Bovendien kunnen wij medewerkers vakgericht trainen om dit werk goed uit te voeren.
Indien juridische hulp noodzakelijk is zetten wij juristen en advocaten in via onze zusterorganisatie Juridisch Support B.V. Ook relaties van CashPoint kunnen tegen sterk gereduceerd tarief gebruik maken van de diensten van een van de juristen van Juridisch Support B.V. Voor meer informatie belt u naar mr. drs. A.W. van der Linden op nummer 010 – 280 38 33 of stuur een e-mail naar a.vanderlinden@juridischsupport.nl.

FAQ
Wat is het verschil tussen CashPoint en andere incassobureaus?
CashPoint zorgt ervoor dat ons belang en dat van onze opdrachtgever parallel loopt.

De incasso opdracht op No cure? No pay!-basis maakt dat CashPoint net zoveel baat heeft bij een snelle incasso als de opdrachtgever. Als de opdrachtgever namelijk niet wordt betaald, ontvangt CashPoint ook geen geld, terwijl er wel kosten zijn gemaakt.

Voor de meeste diensten maakt CashPoint gebruik van webapplicaties. Hierdoor zijn alle werkzaamheden direct zichtbaar voor opdrachtgevers. Dat betekent dat CashPoint ook hier belang heeft bij een snelle en adequate afhandeling.

Wat is een webapplicatie?
Een webapplicatie is een programma dat niet op een eigen systeem hoeft te worden geïnstalleerd, maar beschikbaar is via internet. Geautoriseerde gebruikers kunnen met een wachtwoord via internet inloggen in het eigen deel van het systeem. Vervolgens kunnen de handelingen worden uitgevoerd volgens een vooraf overeengekomen protocol. Toegang is 24 uur per dag en 7 dagen per week mogelijk, vanaf elke internet locatie.

Is het gebruik van een webapplicatie veilig?
De opdrachtgever kan zijn gegevens versleuteld via de internetverbinding met de server van CashPoint verzenden. Tijdens dit transport zijn de gegevens gegarandeerd veilig voor hackers en inbrekers. Zodra de gegevens in de server van CashPoint binnenkomen, worden zij afgeschermd door de beste beveiligingssystemen.

Hoe kan ik gebruik maken van een webapplicatie?
Voordat gebruik kan worden gemaakt van een CashPoint webapplicatie, dient u zich te hebben aangemeld. Na acceptatie ontvangt u een gebruikersnaam en kunt u uw eigen wachtwoord kiezen. Dat wachtwoord is een unieke combinatie van cijfers en/of letters.
Op de homepage van CashPoint vindt u een inlogscherm. Wanneer u dat aanklikt, vindt u een aantal mogelijkheden om in te loggen in de verschillende webapplicaties van CashPoint.

Waar blijft uw geld?
Wanneer het CDM (CashPoint Debiteuren Management)-systeem wordt ingezet, worden de factuurbedragen altijd op de bankrekening van de opdrachtgever bijgeschreven. Dat geldt zowel wanneer de opdrachtgever zelf het debiteurenbeheer uitvoert als wanneer de opdrachtgever het debiteurenbeheer uitbesteedt aan CashPoint. In beide gevallen wordt er gemaand en gebeld op naam van de opdrachtgever.

Incassozaken worden – zowel in de buitengerechtelijke als de gerechtelijke fase – uitgevoerd door CashPoint op basis van No cure? No pay! Daarbij kan CashPoint gebruik maken van externe partijen zoals advocaten en deurwaarders. Ten aanzien van het beheer en doorbetaling van gelden van opdrachtgevers hanteert CashPoint een gedragscode die is samengesteld uit de verschillende gedragsregels voor aangrenzende disciplines, zoals voor advocaten en advocaten-incassorecht specialisten. Onze gedragscode vindt u elders op deze website.

Is CashPoint ook actief in het buitenland?
CashPoint is niet alleen werkzaam in Nederland. Voor incassozaken kunt u bij CashPoint terecht voor de gehele Benelux, waarbij dezelfde condities gelden als voor Nederland. Voor landen buiten de Benelux heeft CashPoint contacten met buitenlandse partijen en gelden afzonderlijke voorwaarden. Voor nadere informatie dient u vooraf contact op te nemen met de medewerkers van CashPoint.